Ga naar de inhoud

Afscheidssymposium Jan van Dam: ‘elkaar versterken zit diep in het STZ-dna’

Tijdens het minisymposium over de toekomst van Topklinische Zorg werd het pensioen van 'mr. STZ', Jan van Dam, gevierd. 

Na een indrukwekkende carrière van 50 jaar in de zorgsector, waarvan de laatste negen jaar in de Topklinische Ziekenhuizen, gaat Jan van Dam met pensioen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd niet alleen teruggeblikt op zijn rijke loopbaan, maar ook vooruitgekeken naar de toekomst van het topklinisch zorglandschap.

De sprekers – onder andere Paul Blokhuis, Floor Haak, Hans Kuijsten en Catherina van Oostveen – hielden een warm pleidooi voor de kracht van netwerken en samenwerking in de zorg. Zij benadrukten het belang van trots op de behaalde resultaten, het opschalen van de vele ‘parels’ binnen de STZ en het benutten van de kennis en ervaring van verpleegkundigen. 

Met zijn inspirerende slotwoord liet Jan van Dam een krachtige boodschap achter voor de volgende generatie zorgprofessionals: blijf samenwerken, wees trots op wat jullie doen, en zorg dat goede initiatieven een grotere impact kunnen maken. 

Het laatste nieuws

Danique Roodnat benoemd als waarnemend directeur STZ

Het bestuur van STZ heeft Danique Roodnat benoemd als waarnemend directeur van STZ.

Lidmaatschappen Rijnstate, Franciscus en VieCuri en verlengd

De ALV heeft 3 positieve aanbevelingen van visitatiecommissies bekrachtigd. Daarmee is de verlenging van het lidmaatschap van zowel Rijnstate, Franciscus als VieCuri een feit.

Wieke Haakma nieuwe programmamanager STZ: Topzorg en Wetenschap

Sinds 1 oktober versterkt Wieke Haakma als programmamanager het STZ team. De belangrijkste aandachtsgebieden van Wieke worden de bouwstenen Topzorg en Wetenschap.