Ga naar de inhoud

Danique Roodnat benoemd als waarnemend directeur STZ

Het bestuur van STZ heeft Danique Roodnat benoemd als waarnemend directeur van STZ. 

Danique is sinds september 2023 als programmamanager Innovatie & Transformatie werkzaam bij STZ. Door het vertrek van Marjoleine van der Zwan per 1 september 2024, is de directeurspositie vacant geworden. Een door het bestuur benoemde commissie zal zich de komende maanden bezighouden met de werving van een nieuwe directeur. 

In de tussentijd heeft Danique Roodnat de verantwoordelijkheid gekregen om het team STZ te leiden. Zij wordt hierin bijgestaan door Ilon Metaal, die zich voornamelijk zal richten op de operationele bedrijfsvoering van STZ. We zijn ervan overtuigd dat dit duo STZ goed door deze overgangsfase zal leiden.

 

Op de foto vlnr: STZ-bestuurders Roel Goffin, Catharina van Oostveen, Hans Kuijsten, waarnemend directeur Danique Roodnat, bestuurssecretaris Ilon Metaal en voorzitter STZ-bestuur Paul Blokhuis.
Op de foto ontbreken STZ-bestuurders Ingrid Wolf, Koop Bosscha en Jan den Boon.

Het laatste nieuws

Lidmaatschappen Rijnstate, Franciscus en VieCuri en verlengd

De ALV heeft 3 positieve aanbevelingen van visitatiecommissies bekrachtigd. Daarmee is de verlenging van het lidmaatschap van zowel Rijnstate, Franciscus als VieCuri een feit.

Afscheidssymposium Jan van Dam: ‘elkaar versterken zit diep in het STZ-dna’

Tijdens het minisymposium over de toekomst van Topklinische Zorg werd het pensioen van 'mr. STZ', Jan van Dam, gevierd.

Wieke Haakma nieuwe programmamanager STZ: Topzorg en Wetenschap

Sinds 1 oktober versterkt Wieke Haakma als programmamanager het STZ team. De belangrijkste aandachtsgebieden van Wieke worden de bouwstenen Topzorg en Wetenschap.