Ga naar de inhoud

STZ.nl & interactieve platform MijnSTZ live!

Vandaag lanceren wij met trots ons nieuwe communityplatform MijnSTZ. In samenwerking met onze leden hebben we een platform ontwikkeld dat niet alleen een bron van informatie biedt, maar ook specifiek voor onze leden tal van extra mogelijkheden biedt.

Het vernieuwde platform biedt een verbeterde gebruikerservaring en bevordert de samenwerking binnen onze topklinische ziekenhuisnetwerken. Dankzij nieuwe functies zoals meer interactiemogelijkheden en opties voor zowel open als besloten netwerken, stelt dit platform ons in staat om op een efficiënte en dynamische manier met elkaar te communiceren en waardevolle kennis te delen.

We staan voor de uitdaging om de zorg kwalitatief, toegankelijk en betaalbaar te houden voor iedereen. Dit vraagt om transformatie van de zorg. Bij STZ versnellen we die transformatie van de zorg door het netwerk in te zetten, kennis te delen én samen op te schalen. Dit nieuwe platform ondersteunt deze transformatie.  

Hier kunt u het platform bekijken: www.stz.nl. MijnSTZ.nl is beschikbaar voor alle collega’s in een STZ-ziekenhuis. Op www.stz.nl is rechtsbovenin een knop Mijn STZ te vinden. Via deze knop loodsen we u snel door de inlog heen. 

Het laatste nieuws

Data-infrastructuur als sleutel tot toekomstbestendige zorg in STZ-ziekenhuizen

Programmamanager data en innovatie bij STZ, Valérie Swagemakers: "Het is cruciaal voor STZ-ziekenhuizen om zich te verbinden met de data-infrastructuren die nu worden gebouwd."

Tweede tussenevaluatie TOVER toont opnieuw grote meerwaarde TZO-projecten aan

Het TOVER-project (TOpzorg VERzilveren) is een evaluatieonderzoek gericht op de toekomst van topspecialistische zorg en onderzoek in niet-universitaire medische centra (niet-umc’s).

Katalysator van opschaling: STZ InnovatieHub

Bij STZ hebben we jarenlange expertise opgebouwd in sociale, digitale en procesinnovaties binnen ziekenhuizen. Desondanks blijft het een uitdaging om deze innovaties, over de muren van individuele...